Rotterdam

LEGO® Challenge cursus (6 t/m 12 jr.)

Van 16:00 tot 17:15 | Centrale Bibliotheek | Jeugd, Kaartverkoop

LEGO® Challenge cursus (6 t/m 12 jr.)

08 mei

Ben jij een echte bouwer? Schrijf je dan in voor de LEGO® Challenge en leer in 7 lessen hoe je een echt werkende machine van LEGO® maakt!

Kom bouwen en spelen met LEGO® en maak spelenderwijs kennis met de wereld van wetenschap en techniek. Tijdens de Bricks Challenge bouw je elke week een ander model. Je krijgt een korte uitleg over uiteenlopende technische onderwerpen zoals versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer. Dan ga je aan de slag  met het bouwen van een gemotoriseerd LEGO® model om een echt werkende machine te maken. Aan jouw machine mag je al spelend verder bouwen en uitvinden zodat je gaat ontdekken hoe het technisch allemaal werkt. De challenge bestaat uit 7 lessen die 'pretpark' als thema hebben.