Rotterdam

Bricks Challenge cursus (6 t/m 12 jr.)

Van 16:00 tot 17:15 | Centrale Bibliotheek | Jeugd, Kaartverkoop

Bricks Challenge cursus (6 t/m 12 jr.)

08 mei

Ben jij een echte bouwer? Schrijf je dan in voor de Bricks Challenge en leer in 7 lessen van alles over techniek.

Kom bouwen en spelen met LEGO® en maak spelenderwijs kennis met de wereld van wetenschap en techniek. Tijdens de Bricks Challenge bouw je elke week een ander model. Je krijgt een korte uitleg over uiteenlopende technische onderwerpen zoals versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer. Dan ga je aan de slag  met het bouwen van een gemotoriseerd LEGO® model om een echt werkende machine te maken. Aan jouw machine mag je al spelend verder bouwen en uitvinden zodat je gaat ontdekken hoe het technisch allemaal werkt. De challenge bestaat uit 7 lessen die 'pretpark' als thema hebben.

• Locatie: Centrale Bibliotheek
  • Data: 8 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei, 12 juni, 19 juni en 26 juni (Let op: je schrijft je in voor de gehele cursus!)
  • Kosten: €87,50 of €70 (met biebpas)
  • Inschrijven via: http://rotterdam.youngeng.nl/bibliotheekrotterdam