Rotterdam

Jeugdtheater: Kom uit die kraan (2+)

Van 15:00 tot 15:35 | Bibliotheektheater | Jeugdtheater, Kaartverkoop, Zomerpret

Jeugdtheater: Kom uit die kraan (2+)

16 Aug

Avontuurlijk muziektheater over een jongentje die nieuwsgierig is naar de hijskraan en cementwagen op de bouwplaats. Gebaseerd op het gelijknamige prentenboek.

Verboden toegang. Niet betreden. Levensgevaarlijk op de bouwplaats! Bart is juist razend nieuwsgierig. Prachtig die hijskraan en die cementwagen, maar het mag niet... Tóch kruipt hij onder het hek door. Waarom Bart? Pas op!

Inge Bakker en Natalie van Eerden van Theater Pannekoek beelden het avontuur van Bart op een muzikale manier uit. Het prentenboek van Tjibbe Veldkamp en Alice Hoogstad staat hierbij centraal. Nieuwsgierig geraakt? Klik dan hier om de sfeer alvast te proeven.

Zomeractie
Kinderen die lid zijn of worden van de bibliotheek krijgen de hele zomervakantie een grote Kom uit die kraan-kleurplaat cadeau (zolang de voorraad strekt). Tot 18 jaar kost lid worden helemaal niets, dus waar wacht je nog op. Ook voor alle ouders en verzorgers die nog niet lid zijn van de bieb is er een leuke actie. Schrijf je deze zomervakantie in, dan ontvang je gratis proeflidmaatschap van drie maanden. Deze actie geldig tot 30 september.

• Toegang: v.a. €7,50
  • Tickets: verkrijgbaar aan de balie of via onderstaande button

Deze voorstelling sluit aan op de zomerexpo 'Kom uit die kraan!' die te bezichten is in de Centrale Bibliotheek en vestigingen Feijenoord, Hoogvliet, Rozenburg, Delfshaven, Schiebroek, Ommoord en IJsselmonde. Voor meer informatie over de zomerexpo kunt u hier terecht.