Jeugdtheater: De boze heks en de zandtekenaar (4+) (UITVERKOCHT)

Van 16:00 tot 17:20 | Bibliotheektheater | Jeugd, Theater, Kaartverkoop

Jeugdtheater: De boze heks en de zandtekenaar (4+)  (UITVERKOCHT)

24 Feb

Een prachtige kennismaking met de knorrige heks die met haar getover het leven van de dieren in het bos in de war stuurt. Een magische productie en feest der herkenning voor alle fans van de boze heks!

De beroemdste toverende mopperkont van Nederland wordt nieuw leven in geblazen met liedjes en zandtekeningen. Deze magische productie is een feest der herkenning voor alle fans van boze heks; een prachtige kennismaking met de knorrige heks die met haar getover het leven van de dieren in het bos in de war stuurt. Een van de bekendste moeders van Nederland, Tooske Ragas, reeg de verhalen van Hanna Kraan aan elkaar tot een betoverend nieuw verhaal. Met Elze van den Akker als zandtekenaar en Joske Koning als vertelster.

De boze heks en de zandtekenaar is een muzikaal en beeldend sprookje voor iedereen vanaf 4 jaar. Het boek Verhalen van de boze heks is uitgeroepen tot één van de 99 mooiste kinderboeken aller tijden door Stichting Lezen. 25 jaar geleden kwam het boek uit.

Smullen maar!
Op vertoon van je jeugdvoorstellingskaartje kun je voortaan bij Bistro Bar Binnenrotte pannenkoekjes eten voor maar €3,-. Dat is nog niet alles: kinderen krijgen er ook nog een kleine verrassing bij! Alleen geldig op de dag van de voorstelling.

• Prijs: leden €7,50, niet-leden €10