Jeugdtheater: Bomkak Zing's met Dummie de Mummie! (7+)

Van 15:00 tot 15:45 | Centrale Bibliotheek | Bibliotheektheater, Kaartverkoop

Jeugdtheater: Bomkak Zing's met Dummie de Mummie! (7+)

03 mei

Wat vindt Dummie de Mummie van al die opgravingen in de stad? In deze voorstelling vol verhalen en liedjes kom je erachter.

Denk je nou echt dat kinderboekenschrijfster Tosca Menten al haar verhalen zelf verzint? Wel nee! Dat doen al die personages in haar hoofd. En het is de hoogste tijd om hen een keer in het echt te ontmoeten en te horen hoe eigenwijs ze nou eigenlijk zijn. Wat vindt Dummie de Mummie bijvoorbeeld van al die opgravingen in Rotterdam? En vinden de tanden van tante Fop in Rotterdam nieuwe vriendjes?  Laat je verrassen, luister en zing en dans vooral met hen mee! Met: Tosca Menten, Jorind Josemans (accordeon) en Mirek Walton (toetsen en gitaar).

Ontmoet na de voorstelling auteur Tosca Menten en laat je boek signeren!

• Locatie: Bibliotheektheater
  • Toegang: v.a. € 7.50
  • Tickets: verkrijgbaar aan de balie of via onderstaande button

Dit evenement is onderdeel van de tentoonstelling Cold Cases. Kijk hier voor meer informatie en zie onze agenda voor een overzicht van alle georganiseerde evenementen.