Peuterpret!: Nijntje op de fiets (2+)

Van 10:30 tot 11:05 | | Jeugd, Jeugdtheater, Kaartverkoop

Peuterpret!: Nijntje op de fiets (2+)

31 mei

Nijntje heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad. Ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar oma en opa Pluis.

Nijntje op de fiets wordt gespeeld door zangeres en actrice Femke Hermans en is gebaseerd op verschillende verhalen uit de Nijntje-boekjes. In een herkenbaar decor spelen de wereld van Nijntje, leuke liedjes gezongen en de beroemde tekeningen van Dick Bruna een verrassende rol.

Femke Hermans is in 2012 afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het conservatorium ArtEZ te Arnhem. Ze heeft veel kindertheater gedaan bij zowel Theater Terra als De Toverknol. Met de kindervoorstelling Mr. Finney trok zij langs de theaters in Nederland. Een hoogtepunt was de titelrol in de poppenvoorstelling Spot van Theater Terra, waarmee ze in 2015 zessenhalve maand door Amerika en Canada heeft getoerd. Femke is ook singer-songwriter en gebruikt dit onder andere in haar theaterwerk. In juli 2016 begon ze een muzikaal duo.

• Toegang: v.a. €7,50
    Bestel kaarten via onderstaande button.