Rotterdam

Jeugdtheater: Kikker zingt en leest voor (3+)

Van 15:00 tot 15:55 | Centrale Bibliotheek | Jeugd, Jeugdtheater, Kaartverkoop

Jeugdtheater: Kikker zingt en leest voor (3+)

25 Maa

Het is Kikkertiendaagse van 21 tot en met 30 maart! En Kikker, bekend van de boeken van Max Velthuijs,  geeft een Kikkershow! Kom je langs?

Wie kent Kikker niet? Hij heeft de beste vriendjes van de wereld. Hij kan nog niet lezen, maar hij tekent, zwemt en springt heel hoog. Hij beleeft veel spannende avonturen. Op 25 maart staat hij in het Bibliotheektheater en geeft hij een Kikkershow. Hij vertelt zelf over zijn avonturen en zingt de leukste liedjes. Zing je mee?  Van de makers van de musicals 'Kikker', 'Dribbel', 'Kleine Ezel' en 'Raad eens hoeveel ik van je hou': Theater Therra.

Theater Terra werd opgericht door artistiek leider Theo Terra en staat al jaren bekend als een Nederlands gezelschap dat zich aan de top van het internationale jeugdtheater bevindt. Met poppen en objecten, en met acteurs, poppenspelers en zangers maakt Theatr Terra visueel theater met veel humor en poëzie. De laatste jaren werden diverse beroemde boeken met zeer veel succes bewerkt tot muzikaal theater. Theater Terra is niet alleen succesvol in Nederland en België, ook in de Verenigde Staten en Canada.

• Toegang: €7,50 (met biebpas) | €10,00
    Bestel kaarten via onderstaande button.