Talk-Theater (UITVERKOCHT)

Van 19:30 tot 21:45 | Centrale Bibliotheek | Theater, Kaartverkoop

Talk-Theater (UITVERKOCHT)

10 Maa

Het Nederlanderschap: wie hoort erbij en wie valt erbuiten? In een kleurrijke stad als Rotterdam zijn deze vragen rondom de Nederlandse identiteit extra prangend. Talk-Theater neemt je mee in een zoektocht naar de Nederlandse identiteit.

Talk-Theater is een Rotterdams avondvullend theaterprogramma waar maatschappelijke onderwerpen tot leven komen via verhalen, kunst, cultuur en het goede gesprek. Onder leiding van Rotterdams schrijfster Shantie Singh en gespreksmaker Munish Ramlal vindt na de succesvolle editie in 2016, op 10 maart 2017 de volgende show plaats in het Bibliotheektheater.

De line-up is inmiddels bekend: Kim Putters (directeur SCP), Winne (rapper), Hasna el Maroudi (publicist), Raj Mohan (zanger & dichter), Mariana Hirschfeld (spoken word), YMP (spoken word), Guity Mohebbi (publicist), Lonnie van Dijk (gitarist), Ramses & Camille (dansers).

• Toegang: Leden €7,50 / Niet-leden €11,50

Tickets zijn verkrijgbaar via de onderstaande oranje button.
Meer weten? Kijk op www.talktheater.nl.