×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 263 niet laden

Powerontbijt & Workout met lifestylecoaches Estrella en Jordy (UITVERKOCHT)

Van 10:00 tot 12:00 | | Kaartverkoop, Jongeren

Powerontbijt & Workout met lifestylecoaches Estrella en Jordy (UITVERKOCHT)

02 Okt

Op zondag rustig aan doen? No way! Estrella en Jordy hebben een goddelijk ontbijt en een keiharde workout voor je klaarstaan. Als lifestylecoaches weten zij alles van gezond eten & sporten. Deze kennis dragen zij graag aan jou over. En je leert natuurlijk het beste door het zelf te doen!

Op zondag 2 oktober staat er voor jou een heerlijk gezond ontbijt klaar, waarna je je in het zweet gaat werken met coaches Estrella en Jordy. Dus ben jij er klaar voor om je zondag meteen goed te beginnen? Doe dan zeker mee met deze unieke workout op het terras van Bistrobar Binnenrotte. Een mooi uitzicht en een gezonde start van de dag, wat wil je nog meer?

Over Estrella en Jordy
Estrella en Jordy gooiden in 2013 hun leven om en doken gezamenlijk in de wereld van voeding & sport. Hun passie voor voeding en sporten groeide uit tot een missie waarbij ze zo veel mogelijk mensen willen helpen, motiveren en inspireren om de beste versie van zichzelf te worden.

Over Fitgirlcode
Fitgirlcode is een online community die vrouwen wereldwijd inspireert en motiveert om een gezonde lifestyle te vinden die bij hun persoonlijkheid past. Fitgirlcode geeft vrouwen de handvatten om als een echte ‘Fit Girl’ door het leven te gaan. Of je nu aan het begin staat van jouw fit journey of dat je net dat laatste duwtje in de rug nodig hebt voor die staalharde buikspieren, de Fitgirlcode community steunt je door dik en dun! En wil je af en toe genieten van je favoriete chocolade? Dan moet je dat gewoon doen, vinden de Fit Girls. Je hebt er namelijk keihard voor gewerkt!

  • Locatie: Bistrobar Binnenrotte (ingang Hoogstraat 110)
  • Tijd: 10.00 – 12.00 uur
  • Tickets: €12,50 inclusief ontbijt en workout
  • Beperkt aantal tickets, op = op

Deze activiteit is onderdeel van Bibliotheek Rotterdam x Fitgirlcode. Meer informatie over andere Fitgirlcode-activiteiten vind je hier.

Bestel tickets