De Rotterdamse Stadsondernemer #5

Van 13:30 tot 17:00 | Centrale Bibliotheek | stadsondernemer

De Rotterdamse Stadsondernemer #5

12 Dec

De Stadsondernemer brengt ondernemers samen en organiseert kennissessies om jouw bedrijf te laten groeien. Laat je inspireren door verschillende Rotterdamse ondernemers tijdens de 5e editie van De Rotterdamse Stadsondernemer.

Digitalisering en slimme technologie en innovaties bieden enorme kansen voor jouw onderneming, maar hoe pak je dat aan?

Op donderdagmiddag 12 december worden vier Rotterdamse ondernemers geïnterviewd door Jakhals van DWDD, Sjoerd van Oortmerssen, over "Innovatie". Hoe hebben zij digitalisering, slimme technologie en andere innovaties toegepast binnen hun eigen organisatie? Welke fuck-ups hebben zij beleefd en wat hebben ze daarvan geleerd? En hoe heeft digitalisering bijgedragen aan de groei van hun organisatie?

Programma:

13.30 - 14.00 uur Ontvangst Foyer Bibliotheektheater
14.00 - 14.30 uur Ralph de Groot van Restoranto
14.30 - 15.00 uur Elwin Kamp van Vakanties.nl
15.00 - 15.30 uur Pauze
15.30 - 16.00 uur Edwin Veekens van Veenman+ & Gers!
16.00 - 16.30 uur Liana Engibarjan, binnenvaartschipper, influencer & vlogger
16.30 - 17.00 uur Informele borrel

Toegang: Koop vóór 1 november een kaartje en betaal niet € 17,50 maar slechts € 9,95 (incl. gratis drankjes en hapjes).

De Rotterdamse Stadsondernemer is een initiatief van Stichting De Stadsondernemer. De Stadsondernemer is het kennis- & innovatieplatform voor en door Rotterdamse Groeiondernemers. Leden van het platform kunnen gratis deelnemen aan de events. Kijk voor lidmaatschap en voordelen op www.destadsondernemer.nl.

Toegang: € 9,95 (incl. netwerkborrel). Na 1 november € 17,50.
Locatie: Foyer Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
Tickets: Aanmelden via Eventbrite

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Founding Partner Bibliotheek Rotterdam en partners Gemeente Rotterdam, Rabobank Rotterdam, MKB Rotterdam-Rijnmond, Ondernemen010, HNK Rotterdam, Shuttel, Spare Space, Nouwen Notarissen en Rotterdamse Uitdaging.