Zoveel kleuren (2+)

Van 11:00 tot 11:40 | Centrale Bibliotheek | bibliotheektheater, jeugdtheater

Zoveel kleuren (2+)

08 Feb

Zing en dans mee met de bekendste en leukste liedjes van Apennoten! Kom op het podium en bespeel een instrument of dirigeer zelf een lied. Want muziek maken, dat doe je samen!

In de show komen de bekendste en leukste liedjes voorbij uit het kleutermuziekprogramma Apennoten van Zappelin. Zoveel Kleuren is een feestje voor alle kleine supersterren. Je mag zelf meedoen en krijgt spelenderwijs wat mee op muzikaal gebied.

Wie zitten er in Apennoten?

Apennoten is een trio dat bestaat uit Bas Fortgens, Menno Wolthers en Nienke van den Berg. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Menno Wolthers is pianist en zat samen met Bas jarenlang in de BZT-band van de BZT-show (KRO-NCRV). Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten, tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin.

Deze voorstelling speelt ook om 15:00 uur.

• Toegang: €7,50 leden / €10,- niet leden
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110