De snelste zebra van de wereld (5+)

Van 15:00 tot 15:50 | Centrale Bibliotheek | bibliotheektheater, jeugdtheater

De snelste zebra van de wereld (5+)

30 Dec

Een vertelvoorstelling over lelijk winnen en mooi verliezen, over vriendschap en het belang van een goeie schuilhut.

Je kunt leuk winnen, vrolijk winnen, gezellig winnen, maar je kunt ook vervelend winnen. Zebra wil iedere dag hardloopspelletjes doen. Hardrennertje, Sprinterdesprint, Vlugge Wilma, het is allemaal goed, als hij maar keihard kan rennen en altijd kan winnen. Tijger, Eekhoorn, Haas en Nijlpaard hebben zich verstopt. Ze zijn het zat en willen niet meer rennen. Tijger gaat het hem vertellen: ”Zebra, niemand wil tegen je rennen!” Even is het stil in het bos, heel stil. Maar dan schraapt Zebra zijn hoef, Zebra is niet bang, zelfs voor Niemand niet! Het hele bos en ver daarbuiten maakt zich klaar voor de wedstrijd van het jaar: Zebra tegen Niemand.

Deze voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Youp van het Hek.

• Toegang: €7,50 leden / €10 niet-leden
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
  • Aanmelden: aan de balie of via onderstaande link
  • Door: Harro van Lien producties