De Rotterdamse Stadsondernemer #5

Van 13:30 tot 17:00 | Centrale Bibliotheek | stadsondernemer

De Rotterdamse Stadsondernemer #5

24 Sep

De Stadsondernemer brengt ondernemers samen en organiseert kennissessies om jouw bedrijf te laten groeien. Laat je inspireren door verschillende Rotterdamse ondernemers tijdens de 5e editie van De Rotterdamse Stadsondernemer.

Bij de Stadsondernemer geven ervaren ondernemers antwoord op jouw vragen en doe je inspiratie op voor je eigen onderneming. Digitalisering en slimme technologie bieden enorme kansen voor jouw onderneming, maar hoe pak je dat aan?

Op dinsdagmiddag 24 september worden vier Rotterdamse ondernemers geïnterviewd door Jakhals van DWDD, Sjoerd van Oortmerssen, over "Digitalisering". Hoe hebben zij digitalisering toegepast binnen hun eigen organisatie? Welke fuck-ups hebben zij beleefd en wat hebben ze daarvan geleerd? En hoe heeft digitalisering bijgedragen aan de groei van hun organisatie?

Programma:
13.30 - 14.00 Ontvangst Foyer Bibliotheektheater
14.00 - 14.30 Ralph de Groot van Restoranto
14.30 - 15.00 Elwin Kamp van Vakanties.nl
15.00 - 15.30 Pauze
15.30 - 16.00 Edwin Veekens van Veenman+ & Gers!
16.00 - 16.30 TBD
16.30 - 17.00 Informele netwerkborrel

Toegang: €17,50 en GRATIS voor leden van De Stadsondernemer. Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en de voordelen op: www.destadsondernemer.nl.

De Rotterdamse Stadsondernemer is een initiatief van Stichting De Stadsondernemer. De Stadsondernemer is en een kennis- & innovatieplatform voor en door Rotterdamse Groeiondernemers.

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Founding Partner Bibliotheek Rotterdam en partners Rabobank Rotterdam, MKB Rotterdam-Rijnmond, Ondernemen010, HNK Rotterdam,Shuttel, Spare Space, Nouwen Notarissen en Rotterdamse Uitdaging.

• Toegang: €17,50 en gratis voor leden van De Stadsondernemer
• Locatie: Bibliotheektheater (begane grond)
• Tickets: Via Eventbrite