Girlboss #13: Nina Pierson

Van 20:00 tot 21:30 | Centrale Bibliotheek | bibliotheektheater, girlboss

Girlboss #13: Nina Pierson

19 Sep

Tijdens #Girlboss vraagt Natasja Morales inspirerende vrouwen het hemd van het lijf over ondernemerschap. In het Bibliotheektheater geeft Nina Pierson, eigenaar van saladeketen SLA en oprichter van online magazine Bedrock, inspirerende tips hoe je jouw ambities kan bereiken.

Nina Pierson is oprichter van creatief agentschap PUP en Bedrock en met haar man eigenaar van biologische saladebarketen SLA. In 2013 openden zij de eerste SLA-vestiging in Amsterdam. SLA heeft als missie om gezond en duurzaam eten voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken, zodat iedereen van gezond een gewoonte wil en kan maken. Inmiddels zijn er 12 SLA-vestigingen in Nederland.

Daarnaast is Nina oprichter van Bedrock; een online lifestyle magazine voor iedereen die op zoek is naar een bewust en gezond leven. In 2017 schreef zij samen met hoofdredacteur Josephine Kay het boek Bedrock waarbij zij aan de hand van gerenommeerde wetenschappers, psychologen en ervaringsdeskundigen inzicht geven hoe je een bewuster leven kan leiden. Hoe ga je om met de dagelijkse stroom prikkels? Hoe beïnvloeden vriendschappen en liefdesrelaties ons? Hoe kunnen we écht gezond leven? En hoe zorg je ook voor de wereld om je heen als je eigen agenda uitpuilt?

Tijdens haar zwangerschappen (in 2016 en 2018) ontdekte Nina hoe belangrijk self-care is. Voor het boek Mama’en, dat op 1 oktober verschijnt, sprak ze daarom met verschillende experts en ervaringsdeskundigen. Met nadruk op het geestelijk en lichamelijk welbevinden van aanstaande moeders, heeft zij inzichten van wetenschappers, ervaringsverhalen, recepten en yoga-oefeningen gebundeld in dit boek.

Benieuwd hoe Nina haar dromen als zakenvrouw en ondernemer heeft verwezenlijkt? En welke tips zij jou kan geven? Laat je inspireren en stel jouw vragen aan Nina tijdens de dertiende editie van #Girlboss!

• Locatie: Bibliotheektheater (begane grond)
  • Tickets: V.a. € 8,75 via Eventbrite