Kinderboekenweek: Bart bouwt een raket (2+)

Van 14:00 tot 14:35 | Feijenoord | kinderboekenweek

Kinderboekenweek: Bart bouwt een raket (2+)

02 Okt

Bart en Poppelien willen naar de maan. Maar hoe komen ze daar? Ze bouwen een raket, maar of dat goed gaat?

Bart is gek op auto’s en vliegtuigen. Hij maakt ze soms zelf, dat is erg leuk. Ook Poppelien vindt het erg leuk. Ze verzint heel vaak waar ze naar toe gaan. Even naar de supermarkt? Op de fiets natuurlijk. En wil je naar oma, dan ga je met auto. Maar als je naar Amerika wil, dan ga je vliegen. Op een dag wil Poppelien naar de maan, maar hoe kom je daar? Met een raket weet Bart, maar die heeft hij niet. Dat is jammer, hoe moet dat nu? Dan ebsluit Poppelien dat ze zelf maar een raket moeten bouwen. Een raket om tussen de sterren te vliegen. Dat is een geweldig idee! Enthousiast gaan ze aan het werk. Bart heeft wel een idee hoe je een raket bouwt, maar of die in de kamer past...

• Leeftijd: 2 t/m 6 jaar
  • Door: Kindertheater Kijk haar nou
  • Toegang: gratis voor bibliotheekleden*, €2,50 voor niet-leden
  • Aanmelden: via onderstaande button of aan de balie van de bibliotheek

*Tot 18 jaar gratis lid

Wist je dat je tot je 18e gratis lid kan worden van Bibliotheek Rotterdam? Als je lid wordt krijg je korting op diverse activiteiten en kun je heel veel materialen lenen. Waar wacht je nog op? Word nu lid!

Deze activiteit is onderdeel van de Kinderboekenweek (2-13 oktober). Thema dit jaar is: ‘Reis mee!’. Bekijk hier het totaalprogramma.