Jeugdtheater: Nijntje op de fiets (2+)

Van 10:30 tot 11:00 | Centrale Bibliotheek | bibliotheektheater, jeugdtheater

Jeugdtheater: Nijntje op de fiets (2+)

30 Okt

Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis.

Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis.

Nijntje op de fiets is gebaseerd op verschillende verhalen uit de Nijntje-boekjes. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen.

Over Marianne van Houten
Marianne van Houten studeerde in 2005 af aan het Artez conservatorium (zang) en volgde verschillende workshops gerelateerd aan theather zoals clowning, improvisatie en kleinkunst. Direct na haar afstuderen speelde ze in verschillende kindertheaterproducties. Ze schrijft en speelt ook haar eigen kindervoorstellingen. Marianne specialiseerde zich vooral in het lesgeven en theatermaken voor de allerkleinsten. Daarnaast werkt ze voor Diva Dichtbij. Ze zingt dan voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en niet meer zelf naar het theater kunnen gaan, bijvoorbeeld in zorginstellingen voor mensen met dementie.

  • Toegang: €7,50 leden / €10,- niet-leden
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
  • Tickets: aan de balie of via onderstaande button

Bestel tickets