Jeugdtheater: De avonturen van prins Achmed (6+)

Van 15:00 tot 16:00 | Centrale Bibliotheek | jeugd, bibliotheektheater, jeugdtheater, herfstvakantie, herfsttheater

Jeugdtheater: De avonturen van prins Achmed (6+)

23 Okt

Kom naar het Bibliotheektheater en luister naar de verhalen van prins Achmed uit 1001 nacht.

Sahand Sahebdivani vertelt de verhalen van prins Achmed uit 1001 nacht, bij de beelden van de eerste lange animatie film uit 1926 gemaakt door de Duitse Lotte Reiniger. Met muziek van Griekse muzikant Anastasis Sarakatsanos. Het stuk werd met veel succes gespeeld op het Klik! Animatie Festival en het International Storytelling Festival Amsterdam. Sahand en Anastasis spelen de speciale jeugdversie.

Over Sahand Sahebdivani
Sahand won de Amsterdam Fringe Gold Award 2017, en was Verteller van het jaar 2014. Sahand is een Nederlandse verteller van Iraanse komaf. Hij is een graag geziene gast op nationale en internationale podia, waar hij sinds 1999 zijn verhalen drietalig ten gehore brengt. Hij is de oprichter en uitbater van vertelpodium Mezrab, waar hij sinds kort met collega verteller Raphael Rodan een nieuwe stijl in het vertellen doceert.

• Toegang: €7,50 leden / €10,- niet-leden
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
  • Tickets: aan de balie of via onderstaande button