Jeugdvoorstelling: Eureka (4+)

Van 14:30 tot 15:20 | Ommoord | kinderboekenweek

Jeugdvoorstelling: Eureka (4+)

Eureka wil buiten spelen, rennen en springen, maar vooral: vliegen.

Ze droomt ervan om astronaut te worden. Dat heeft ze niet van een vreemde. Haar vader is namelijk de handigste uitvinder die je je kunt voorstellen. Het hele huis is dan ook één grote werkplaats. Maar hij gebruikt zijn talent vooral om zijn dochter te beschermen tegen de boze buitenwereld. Zo wordt Eureka ingepakt in een Op-blaas-regenjas om botsingen te verzachten en draagt zij verplicht Goede-weg-schoenen die na school meteen naar huis lopen. Haar vriendje Mo is de enige die begrijpt dat Eureka ECHT wil vliegen. Samen bedenken ze een list om te kunnen spelen en zelf te bouwen aan een eigen Fladder-raket. Bestemming: gevaar! Als dat maar goed  afloopt...

Over Theatergroep Knars

Deze voorstelling wordt gespeeld door Theatergroep Knars. Een bruisend, jong gezelschap dat theater voor kinderen maakt. Dagelijkse bezigheden van mensen vormen hierbij een grote inspiratie. Knars was eerder in het Bibliotheektheater te zien met De Boekeling en De Wenteltoren

• Toegang: gratis voor bibliotheekleden, € 2,50 voor niet leden
  • Tickets: aan de balie van de bibliotheek of via onderstaande button

Deze voorstelling is onderdeel van de Kinderboekenweek (2-13 oktober). Thema dit jaar is reizen.