Kinderboekenweek: Jeugdvoorstelling Donkiesnot (6+)

Van 14:00 tot 14:45 | Kralingen | kinderboekenweek

Kinderboekenweek: Jeugdvoorstelling Donkiesnot (6+)

02 Okt

Donny droomt het liefst de hele dag. In zijn dromen is hij een wereldberoemde ridder die strijdt voor het goede, maar in het echt is hij erg verlegen. Wat nu?

Wanneer Donny niet droomt is de wereld helemaal niet zo leuk. Zijn klasgenoten lachen hem uit en noemen hem Donkiesnot. Zelfs Dunija lacht dan mee, het mooiste en liefste meisje van de school. Als zichzelf durft hij er niet tegenin te gaan, maar zodra hij in zijn dromen verandert in een ridder laat hij ze doodsangsten uitstaan. Maar hoelang kun je blijven vluchten in je dromen, als de realiteit daar zo doorheen komt prikken?

In deze voorstelling kunnen linealen zwaarden worden, de tafel een paard en speel je misschien zelf wel de held. Als je durft tenminste...

• Locatie: De Nieuwe Branding
  • Toegang: gratis voor bibliotheekleden*, € 2,50 voor niet leden
  • Tickets: via onderstaande button
  • Gespeeld door: De Vrouwen van Wanten

Eerder speelden De Vrouwen van Wanten Snorro in de klas bij Theater Rotterdam. Vanuit eenzelfde concept maken zij nu een geheel eigen versie geïnspireerd op het verhaal van Don Quichot.

*Tot 18 jaar gratis lid

Wist je dat je tot je 18e gratis lid kan worden van Bibliotheek Rotterdam? Als je lid wordt krijg je korting op diverse activiteiten en kun je heel veel materialen lenen. Waar wacht je nog op? Word nu lid!

Deze activiteit is onderdeel van de Kinderboekenweek (2-13 oktober). Thema dit jaar is: ‘Reis mee!’. Bekijk hier het totaalprogramma.