Jeugdvoorstelling: LOET en de jongen in de zeepbel (4+)

Van 16:15 tot 16:45 | Lombardijen | kinderboekenweek

Jeugdvoorstelling: LOET en de jongen in de zeepbel (4+)

04 Okt

Ruth Bakker speelt het onschuldige meisje Loet op haar eigen(wijze), interactieve en muzikale manier!

Loet is verlegen als ze moet praten in de klas. Of als er grote mensen in de buurt zijn. Dan durft ze niets meer te zeggen en kruipt ze het liefst onder de tafel. Op een dag ontmoet ze een kleine jongen die zo verlegen is, dat hij zich verstopt in een supergrote zeepbel. Loet gaat samen met de jongen en de kinderen op reis in de zeepbel. Maar dan wil een vogel de bel uitbroeden. Ook begint het te stormen. Plots horen ze iemand om hulp roepen. Zijn ze te verlegen om te helpen? Of zullen Loet en de jongen hun veilige zeepbel verlaten?

Deze voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Valerie Eyckmans en Stephanie Dehennin.

Na de voorstelling kun je met Loet op de foto en haar kinderboek, dvd's of andere merchandise kopen voor een kleine prijs. Laat het ook direct signeren door Loet.

• Toegang: Gratis voor bibliotheekleden, € 2,50 voor niet leden
  • Tickets: Aan de balie van de bibliotheek of via onderstaande button

Deze voorstelling is onderdeel van de Kinderboekenweek (2-13 oktober). Thema dit jaar is reizen.