Variété Rosé

Van 20:00 tot 22:00 | Centrale Bibliotheek | bibliotheektheater, pride

Variété Rosé

26 Sep

Tijdens de Rotterdam Pride trekt flamboyant entertainer Dave je mee de nacht in tijdens deze feelgood variété extravaganza met adembenemende acrobatiek, rokerige burlesque en woelig variété.

New York, Berlin, London, Paris… en nu ook in Rotterdam!

Eindelijk heeft onze havenstad een variétéshow waarin de artiesten durven te laten zien wie ze echt zijn. Beleef een avond vol decadentie, verlangens, schoonheid en intimiteit tijdens deze ode aan de diversiteit.
Flamboyant entertainer Dave trekt je mee de nacht in tijdens deze feelgood variété extravaganza met adembenemende acrobatiek, rokerige burlesque en woelig variété.

Dit avondvullende programma is mede tot stand gekomen dankzij de inzet van Bibliotheek Rotterdam en Rotterdam Pride.

Rotterdam Pride 2019 vindt van 22 t/m 29 september plaats op diverse locaties in de stad. Andere activiteiten in de Bibliotheek Rotterdam in het kader van Rotterdam Pride vind je hier.

• Toegang: vanaf €25,50
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
  • Aanmelden: koop hier je ticket