Girlboss #12: Teske

Van 20:00 tot 21:30 | Centrale Bibliotheek | girlboss, jongeren

Girlboss #12: Teske

20 Jun

Tijdens #Girlboss vraagt Natasja Morales inspirerende vrouwen het hemd van het lijf over ondernemerschap. In het Bibliotheektheater geeft Teske, succesvol zangeres, blogger én vlogger op YouTube inspirerende tips hoe je jouw ambities kan bereiken.

Toen Teske de Schepper in 2009 als dertienjarig meisje begon met bloggen, was dat vanuit haar grote liefde voor schrijven. Ook maakte ze clips en filmpjes over alles wat ze leuk vond. Wat als een hobby startte is groeide uit tot een fulltime baan. Inmiddels heeft Teske op Instagram (280.000+) en YouTube (300.000+) een groot bereik en is ze een van de bekendste influencers van Nederland. Teske vlogde in haar beginjaren als een van de eerste over beauty en make-up. Tegenwoordig maakt ze persoonlijke vlogs over haar muziek, leven, interesses en ontdekt ze samen met kijkers nieuwe producten.

Over Teske
Op 19-jarige leeftijd ruilde Teske Reeuwijk om voor Amsterdam. Hier kon ze aan haar carrière werken. Eind 2014 bracht ze haar eerste single Rewritten uit. De single stond wekenlang in de Tipparade van de Top 40 en de videoclip werd op YouTube meer dan een miljoen keer bekeken. Teske tekende bij Universal Music en bracht daar in 2015 meerdere singles uit, waarbij ze samenwerkte met artiesten zoals The Opposites en JB Meijers. In datzelfde jaar nam zij ook deel aan Expeditie Robinson. In 2016 tekende Teske bij Top Notch en maakte ze met Mr. Polska & Boaz de zomerhit Samen. Deze nummer werd gebruikt werd in een commercial van OLA en ze ontving er een een gouden plaat voor.  Haar shows in TivoliVredenburg waren binnen een paar uur uitverkocht en in 2017 stond Teske op Noorderslag en Concert At SEA. In maart 2019 trad zij met haar Porselein-tour op in verschillende Nederlandse zalen.

Benieuwd hoe Teske haar dromen als jonge ondernemer heeft verwezenlijkt? En welke tips zij jou kan geven? Laat je inspireren en stel jouw vragen aan Teske tijdens de twaalfde editie van #Girlboss!

• Toegang: v.a. €8,75
  • Locatie: Bibliotheektheater (begane grond)
  • Tickets: via Eventbrite

Foto: Mike de Weerd