Pitch Night: Van Droom Naar Doel Is Doen

Van 20:00 tot 22:00 | Centrale Bibliotheek | pitchnight

Pitch Night: Van Droom Naar Doel Is Doen

04 Jul

Laat je tijdens de eerste editie van Pitch Night inspireren door tien jonge Rotterdamse creatievelingen. Zij vertellen over hun passie en hoe zij hun droom waar willen maken.

Deze jongeren hebben deelgenomen aan de masterclass “Van Droom Naar Doel” bij Bibliotheek Rotterdam. Tijdens deze masterclass werden jongeren begeleid op het gebied van ondernemen, netwerken en zelfontplooiing. Zo hebben zij inzicht vergaard over hoe zij hun talenten kunnen inzetten om een inkomen te genereren. Hoe ga je van een persoonlijke naar een zakelijke ontwikkeling? Hoe zet je goed je eigen netwerk in en benader je deze op een professionele manier? Deelnemers hebben na een succesvolle afronding van de masterclassreeks een certificaat behaald.

Pitch Night
Na deze masterclass zijn jongeren actief aan de slag gegaan om hun idee en potentiële markt te onderzoeken. Het proces, resultaat en toekomstige doelstellingen worden gepresenteerd op donderdag 4 juli. Doel hiervan is de financiering rond te krijgen voor hun plan. Tijdens de eerste editie van de Pitch Night geven tien jonge creatievelingen uit Rotterdam een presentatie over hun dromen en doelen. Wat is hun achtergrond en waar komen zij vandaan? Waar ligt hun passie? En welke weg willen zij bewandelen om van hun droom een doel te maken?

De pitches worden beoordeeld door een vakjury die bestaat uit verschillende subsidieverstrekkers en ondernemers die kansen bieden voor de deelnemende jongeren. De avond wordt gehost door Fariesh Abdoelrahman van Quardin.

Lijkt het jou ook interessant en leuk om mee te doen met een masterclass? Dat kan! Vanaf september beginnen we met een nieuwe reeks masterclasses. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

• Toegang: Gratis
  • Locatie: Bibliotheektheater (begane grond)
  • Tickets: via Eventbrite