Grote Naam: Thomas Olde Heuvelt

Van 20:00 tot 22:00 | Centrale Bibliotheek | grote namen, schrijversbezoek

Grote Naam: Thomas Olde Heuvelt

26 Jun

Niemand minder dan thrillerauteur Thomas Olde Heuvelt is te gast in het Bibliotheektheater. De succesvolle auteur wordt door Elvin Post geïnterviewd en vertelt over zijn nieuwe boek ECHO.

Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award. Hij brak internationaal door met zijn thriller HEX, die inmiddels in meer dan 30 landen is verschenen. Een Amerikaanse tv-serie, waarvan de rechten aan Warner Bros zijn verkocht, is in de maak. In Nederland en Vlaanderen gingen ruim 75.000 exemplaren van HEX over de toonbank. In de zomer van 2017 deed Olde Heuvelt mee aan De Slimste Mens. Hij haalde hierin de finaleweek en werd uiteindelijk derde. Vorig jaar tourde hij ter promotie van HEX door onder andere Brazilië, China en Frankrijk.

Op 7 mei verschijnt zijn nieuwe boek ECHO, een ijzingwekkend verhaal over een alpinist die ternauwernood een gruwelijk ongeluk overleefd op de mysterieuze berg Maudit. Het boek gaat over bijgeloof, liefde en plekken waar geen mens ooit zou mogen komen. Naast dit boek is hij tevens auteur van Dolores Dolly Poppedijn, het boekgeschenk dat je tijdens de Spannende Boeken Weken bij besteding vanaf 12,50 euro ontvangt. Dit vindt plaats van 1 t/m 21 juni.

Thrillerauteur Elvin Post interviewt Thomas over zijn leven als internationaal gevierd auteur, over zijn nieuwe boek en uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Thomas’ boeken zijn na afloop in de foyer bij Boekhandel v/h Van Gennep te koop en hij signeert graag jouw exemplaar!

• Toegang: v.a. €10.00
  • Locatie: Bibliotheektheater (begane grond)
  • Tickets: via Eventbrite