Nooit te oud om te leren: Oei, ik groei

Van 10:00 tot 11:00 | Overschie | lezing, nooitteoud

Nooit te oud om te leren: Oei, ik groei

12 Jun

Het is tijd om uw brein te prikkelen: kom naar de bibliotheek om meer te leren over de praktische kant van psychologie.

In de reeks ‘Nooit te oud om te leren!’ vertelt Marit Lommelaars over de praktische kant van psychologie. Op vier woensdagochtenden vanaf 22 mei gebruikt zij korte filmpjes om u hierover te informeren. De presentaties zijn ook los van elkaar te volgen. Iedereen is welkom! Persoonlijke groei is voor alle leeftijden.

Weet u waarom baby’s herhaling leuk vinden? Ontdek het tijdens de laatste presentatie van Marit. Ze geeft het antwoord vanuit de ontwikkelingspsychologie.

De andere bijeenkomsten hebben als titels Inleiding in de psychologie (22 mei), Jouw keuze, mijn keuze (29 mei) en Optische illusies, trapt u erin? (5 juni).

Voor senioren die meer cognitief uitdagende activiteiten willen volgen, organiseert Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan interactieve colleges gegeven door studenten, zodat generaties worden verbonden en kennis wordt gedeeld.

• Toegang: Gratis voor bibliotheekleden, € 1,50 per college voor niet-leden, inclusief koffie.
  • Tickets: Aan de balie of via onderstaande button.