#Girlboss: Emilie Sobels

Van 20:00 tot 21:30 | Centrale Bibliotheek | girlboss

#Girlboss: Emilie Sobels

18 Apr

Tijdens #Girlboss vraagt Natasja Morales inspirerende vrouwen het hemd van het lijf over ondernemerschap. In het Bibliotheektheater geeft Emilie Sobels, oprichter van Hashtag Workmode én bestsellerauteur van Babe you got this, inspirerende tips hoe je jouw ambities kan bereiken.

Emilie Sobels (30) bouwde tijdens haar studie aan het Amsterdam Fashion Institute mee aan de lancering van Fashiolista, het grootste internationale online-modeplatform dat Nederland heeft gekend. In 2015 richtte zij Hashtag Workmode op, een all-female co-working space in Nederland, voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die met name actief zijn in de creatieve en online industrie. Met haar passie voor female empowerment bereikt Emilie dagelijks tienduizenden carrièregerichte vrouwen in Nederland en België. Naast het laten groeien van haar bedrijf organiseert ze in samenwerking met haar huurders verschillende projecten en campagnes voor bekende mode-, beauty- en lifestylemerken. En ze organiseerde in maart The Self-Made Summit, hét carrière-event voor ambitieuze vrouwen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling, zakelijke groei en inspiratie.

Tevens is zij auteur van het bestsellerboek Babe, you got this waar zij samen met Martje Haverkamp meer dan twintig inspirerende, succesvolle, vrouwelijke ondernemers en zakenwonders om advies heeft gevraagd. Hoe wisten zij waar hun kracht lag en hoe hebben zij hun doelen bereikt? Welke misstappen maakten ze en hoe blijven ze trouw aan zichzelf en hun idealen? En bovenal: hoe combineer je al je ambities met je sociale leven zonder knettergek te worden?

Benieuwd naar de adviezen die Emilie voor jouw heeft en hoe ze er nu voor zorgt dat ze zichzelf niet voorbij loopt? Stel jouw vragen aan Emilie tijdens de elfde editie van #Girlboss!

Op zoek naar nog meer inspiratie over ondernemerschap? Neem 's middags deel aan de Rotterdamse Stadsondernemer en koop je kaartje van Girlboss met 50% korting! Klik hiervoor het actietarief aan in Eventbrite en neem je gecontroleerde kaartje van de Stadsondernemer 's avonds mee.

• Toegang: v.a. €8,75
  • Locatie: Bibliotheektheater (begane grond)
  • Tickets: via Eventbrite