Peuterpret! Pim en Pom - Het Feestelijke Fiepboek (3+)

Van 10:30 tot 11:05 | Centrale Bibliotheek | peuterpret, jeugdtheater

Peuterpret! Pim en Pom - Het Feestelijke Fiepboek (3+)

29 mei

Pim en Pom spelen een feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden. Vol met muziek en vrolijke liedjes. Doe je gezellig mee?

Het is een bijzondere dag,
99 ballonnen en 1 taart.
Een heleboel kaarsjes, speciaal voor haar bewaard…

De illustratrice van de twee poezenvrienden, Fiep Westendorp, zou nu al meer dan 100 jaar oud zijn. Daarom spelen Pim en Pom een feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden! Vol met muziek en vrolijke liedjes. En de kinderen doen natuurlijk ook gezellig mee! Maar… hoe doe je dat eigenlijk, een knal feest geven? De twee poezen hebben er hun pootjes vol aan. Als dat maar goed uitpakt…

Pim & Pom - Het Feestelijke Fiepboek! is een intieme voorstelling. Aan de hand van een groot 3 dimensionaal Pop-Up boek worden de kinderen meegenomen in de wereld van de twee Poezenvrienden. De voorstelling is interactief en wordt ondersteund door vrolijke liedjes en muziek.

  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
  • Toegang: v.a. €7,50
  • Tickets: Aan de balie of via onderstaande button

Door een technische storing is het tijdelijk alleen voor bibliotheekleden met een ‘Mijn Menu-account' mogelijk om online tickets te bestellen. Ondervind je problemen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan reserveren we de tickets en kan je ze op de dag zelf max. een half uur voor aanvang afrekenen bij de kassa (alleen met pin).

 

Bestel tickets