Theater voor een prikkie: Kerf de labjesrat (4+)

Van 15:00 tot 15:55 | Centrale Bibliotheek

Theater voor een prikkie: Kerf de labjesrat (4+)

26 Jun

Maak voor een prikkie kennis met het Bibliotheektheater. Liegen mag niet, leren we. Maar als het toch gebeurt, hoe kom je dan weer terug bij eerlijkheid? Tijdens deze voorstelling gaat Arthur Geesing op onderzoek uit met Kerf de Labjesrat. Ga je mee?

Liegen mag niet, leren we. Maar als het toch gebeurt, hoe kom je daarna dan weer terug bij eerlijkheid? Tijdens deze voorstelling gaat Arthur Geesing op onderzoek uit met Kerf de Labjesrat. Ga je mee?

Kerf en zijn vader Frederic fietsen naar het bos. Hier bouwen zij een laboratorium en kweken zaadjes voor de mooiste bloemen en gedachten. Ook maken zij Waarheidsdrank. Van buurman Boer hoort Kerf dat iedereen een moeder heeft. Maar waar is de moeder van Kerf dan? Frederick wil daar niks over zeggen... Is niks zeggen liegen? Of is dat gewoon niks zeggen? Kerf bedenkt dat papa maar eens een slokje Waarheidsdrank moet nemen. En dan komt alles in een stroomversnelling…

Kerf de labjesrat is een wonderlijk, beeldend verhaal met mooie liedjes. Een avontuur langs kerfjes in je staart, vriend Steen, de Verklap-ekster, giechelende Bloemen, Kirf, Karf en Korf, en een altijd jokkende Spin.

Over Arthur Geesing

Arthur Geesing kennen we van zijn wonderbaarlijke voorstelling Wolfje, die inmiddels misschien wel op elke plek in Nederland en België heeft gespeeld. In zijn theaterproducties daagt hij je uit om goed te kijken en je fantasie te gebruiken bij alle materialen die je in de voorstelling ziet. Zodat je zelf ook zin krijgt om aan de slag te gaan en verhalen te vertellen met alle spulletjes en materialen die je om je heen kunt vinden.

• Locatie: Centrale Bibliotheek, Bibliotheektheater
  • Toegang: €1
  • Tickets: aan de balie of via onderstaande button