Schrijfworkshop door Aafke Romeijn

Van 18:00 tot 20:00 | Centrale Bibliotheek | writenow

Schrijfworkshop door Aafke Romeijn

27 Feb

Schrijf je proza of poëzie? Doe dan mee aan deze schrijfworkshop gegeven door niemand minder dan Aafke Romeijn en bereid je alvast goed voor op dé wedstrijd voor jong schrijftalent: Write Now!

Knal je met gemak een scenario uit je pen of ben je juist thuis in een heel ander genre? Van 7 januari t/m 31 maart kun je meedoen aan de schrijfwedstrijd Write Now!. Stuur je inzending via de website van Write Now. Jouw verhaal maakt kans op boekenbonnen, optredens, een schrijfopleiding, een MacBook en hulp bij de lancering van je eigen schrijfcarrière!

Vooraf kun je meedoen aan een schrijfworkshop gegeven door Aafke Romeijn. Aafke Romeijn (1986) is muzikant, journalist & schrijver. Aafke Romeijn (1986) is de ongekroonde koningin van de Nederlandstalige electropop. Denk: Spinvis meets Daft Punk meets Peaches, en je komt al een heel eind in de richting. Misschien ken je haar van Alles Went, het hipsterliedje dat ze met Sef maakte, misschien heb je haar voorbij zien rennen op twitter: Aafke is nooit bang om het achterste van haar tong te laten zien. In april 2018 komt haar debuutroman Concept M uit bij De Arbeiderspers.

  • Locatie: Desideriuszaal, 1e verdieping
  • Toegang: €2,50
  • Tickets: Koop hier je ticket