Jeugdtheater: De Rovers (4+)

Van 16:00 tot 16:50 | Centrale Bibliotheek | Jeugd, Bibliotheektheater, Kaartverkoop, Meivakantie, Jeugdtheater

Jeugdtheater: De Rovers (4+)

25 Apr

Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen, hebben ze echt een probleem! Kijk mee naar dit visuele spektakelstuk van de makers van De Gruffalo en Over een kleine mol!

De Rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven. De Rovers is een tekstloze voorstelling (language no problem) boordevol livemuziek van Erik Hofland (bekend van Fantastische Meneer Vos). Deze voorstelling is geregisseerd door de oorspronkelijke regisseur van de Australische 13 Story Treehouse productie en is een samenwerking met NORPA Northern Rivers Performing Arts uit Lismore Australië.

Na succesvoorstellingen als De Gruffalo, Over een Kleine Mol, De Fantastische Meneer Vos en De Waanzinnige Boomhut brengt Meneer Monster nu een nieuw visueel spektakelstuk. Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast gehaald om een theaterbelevenis van formaat te maken.

Let op: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar!

• Toegang: v.a. €10,-
  • Tickets: Aan de balie of via onderstaande button
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110

Deze voorstelling is onderdeel van Jeugdtheater in de meivakantie.