Peuterpret! Aan Tafel (2+)

Van 10:30 tot 11:20 | Centrale Bibliotheek | Jeugd, Bibliotheektheater, Kaartverkoop, Peuterpret, Meivakantie, Jeugdtheater

Peuterpret! Aan Tafel (2+)

24 Apr

Daar staat een zak. Hij rammelt en beweegt. Wat zou erin zitten? En van wie is het? Kijk mee naar deze muzikale voorstelling over veel of weinig, samen en alleen. En over delen als je durft!

Twee spelers gaan op onderzoek uit. Ze ontdekken van alles in de grote zak en in hun fantasie. Ze trekken er een dikke lijn omheen, de grens. Nu kan iedereen zien: ‘Kssst, wegwezen, van ons!’ Dat lange ding van hem, dat ronde van haar… En die glimmende? Aan Tafel is een muzikale voorstelling over hebberige taferelen. Over heel veel of juist te weinig hebben.

Voor alle kinderen vanaf 2 (en voor alle grote mensen die het ook wel eens lastig vinden om te delen).

• Toegang: v.a. €7,50
  • Tickets: aan de balie of via onderstaande button
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110

Deze voorstelling is onderdeel van Jeugdtheater in de meivakantie.

Foto door: Liselotte Habets