Peuterpret! De Boekeling (2+)

Van 10:30 tot 11:15 | Centrale Bibliotheek | Jeugd, Bibliotheektheater, Kaartverkoop, Peuterpret, Jeugdtheater

Peuterpret! De Boekeling (2+)

27 Maa

Boeken komen tot leven in deze bijzondere en mooie voorstelling. Ga mee op ontdekking met mevrouw Boekeling en laat je fantasie tot leven komen! Na afloop kun je zelf op ontdekkingstocht in de speelwereld van boeken.

In deze voorstelling zie je een vrouw die gek is op boeken. In haar handen kunnen de boeken alles worden. Bladzijdes vliegen, kaften kiften en boeken zingen. Er ontvouwen zich figuren die kinderen doen schaterlachen of honden laten huilen. Aan het einde van de voorstelling mogen de kinderen samen met mevrouw Boekeling alle voel-, luister- en geurboeken ontdekken in een speelwereld die ontstaan is uit de boeken van de voorstelling.

Er was eens een boek… Ik wil er steeds weer in kijken, mijn favoriete boek. Het liefst zou ik het nooit meer dicht doen. Er in kruipen zoals een eekhoorntje in een boom. Soms maak ik spaghetti van de letters of trek ik thee van de bladzijde. Dan doe ik net alsof ik in mijn boek woon en leg mijn hoofd neer op het zachte papier. Ik verstop me in het verhaal, dan kan niemand mij vinden. Als je het leuk lijkt kan ik je wel een keertje meenemen?

Over TG Knars
TG Knars is een bruisend, jong gezelschap dat met kleurrijk schaduwspel van poppen en objecten theatervoorstellingen voor kinderen maakt. Knars staat voor: beeldend, fantasierijk, inventief en verrassend. Visueel plezier voor jong en oud!

• Toegang: v.a. €7,50
  • Tickets: aan de balie of via onderstaande button
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110

Foto: Moon Saris