Jeugdtheater: Verdwaald (2+)

Van 14:00 tot 14:40 | IJsselmonde | Jeugd, Kaartverkoop, Nationale Voorleesdagen, Jeugdvoorstelling

Jeugdtheater: Verdwaald (2+)

25 Jan

Harry gaat liever niet naar buiten, want binnen is het veiliger. Tot hij op een dag toch naar buiten gaat en verdwaalt. Help jij mee om Harry weer naar huis te brengen?

Ook dit jaar maakte Katiuscia Principato een muzikale voorstelling voor peuters en kleuters, speciaal voor de Nationale Voorleesdagen. Dit keer gaat het over het Prentenboek van 2019: Een huis voor Harry, van Leo Timmers.

Verdwaald
Harry was tikkertje aan het spelen met z’n beste vriendinnetje. Nu weet hij niet meer waar zijn huis is. Woont hij hoog of laag? Links of rechts? Harry is verdwaald! Help jij mee om Harry weer naar huis te brengen?

• Leeftijd: 2+
  • Toegang: € 7,50 voor bibliotheekleden, € 10,- voor niet-leden
  • Locatie: Theaterzaal Islemunda
  • Aanmelden: Via onderstaande button of aan de balie van de bibliotheek