Nationale Voorleesdagen: Voorleesontbijt Rozenburg

Van 09:00 tot 10:00 | Rozenburg | Gratis, Kaartverkoop, Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen: Voorleesontbijt Rozenburg

23 Jan

Een gezellige ochtend met het verhaal Een huis voor Harry en een heerlijk ontbijtje.

Het is weer zover: de Nationale Voorleesdagen gaan van start. Daarom organiseert Bibliotheek Rozenburg op 23 januari een gezellig voorleesontbijt. Kinderen van nul tot zes jaar zijn van harte welkom voor een heerlijk ontbijt – hun ouders mogen natuurlijk ook komen. Tijdens het ontbijt luister je naar het verhaal van Een huis voor Harry, het Prentenboek van het Jaar. Het wordt een gezellige ochtend!

Miss Miauw
Op 30 januari is er in Bibliotheek Rozenburg een voorstelling die gebaseerd is op Een huis voor Harry: Miss Miauw. Tijdens deze voorstelling ga je mee op avontuur met Miss Miauw. Let op: voor deze voorstelling heb je aparte kaartjes nodig.

• Toegang Voorleesontbijt: Gratis voor bibliotheekleden, € 2,50 voor niet-leden
  • Aanmelden: Wil je met een groep komen? Bel dan even naar Bibliotheek Rozenburg: 010 281 6373. Kom je als 'losse' bezoeker, dan koop je via onderstaande button of aan de balie van de bibliotheek een kaartje.