Jeugdtheater: VaarWel (2+)

Van 15:00 tot 15:40 | Centrale Bibliotheek | Bibliotheektheater, Kaartverkoop, Peutertheater Festival, Jeugdtheater, Vaarwel

Jeugdtheater: VaarWel (2+)

13 Feb

Maarten gaat vissen, maar Malou durft niet mee. Als Maarten niet terugkeert besluit ze hem te zoeken. Zal ze hem vinden in de storm?

VaarWel is een betoverend onderwateravontuur dat je veertig minuten lang op het puntje van je stoel laat zitten. De voorstelling van Malou van Sluis, geïnspireerd op het prentenboek De kleine walvis van Benji Davies, gaat over verlangen en missen, over vrienden vinden en afscheid nemen. Voor iedereen die zich weleens alleen voelt.

Fantasierijke voorstellingen
Malou maakt intieme, eigenzinnige en fantasierijke voorstellingen waarbij het publiek dicht op de huid van de actrice zit. Eerder maakte Malou de succesvolle solovoorstelling We hebben er een geitje bij (2+) en, samen met Judith Sleddens, de voorstelling In de verte (2+).

• Locatie: Centrale Bibliotheek, Bibliotheektheater
  • Toegang: Bibliotheekleden € 7,50, niet-leden € 10