Peutertheater Festival: VaarWel (2+)

Van 10:30 tot 11:10 | Centrale Bibliotheek | bibliotheektheater, peutertheaterfestival

Peutertheater Festival: VaarWel (2+)

13 Feb

Maarten gaat vissen, maar Malou durft niet mee. Als Maarten niet terugkeert van zee, gaat Malou hem zoeken. Zal ze hem vinden?

Een groot, leeg strand. De oceaan golft en klotst. De wind waait mensenstemmen weg. Een zeebeest spettert en briest. We springen samen in het diepe, verruilen het strand voor het blauwe land. We vieren de vriendschap, al is het maar voor even. Tot je weer moet gaan. Vaarwel! Na de voorstelling maak je een eigen strandschilderij met verf en zand.

Onderwateravontuur
VaarWel is een betoverend onderwateravontuur waardoor je veertig minuten lang op het puntje van je stoel zit. De voorstelling van Malou van Sluis, geïnspireerd op het prentenboek De kleine walvis van Benji Davies, is een kleurrijke voorstelling over verlangen en missen, over vrienden vinden en afscheid moeten nemen.

• Locatie: Centrale Bibliotheek, Bibliotheektheater
  • Toegang: Bibliotheekleden € 7,50, niet-leden € 10
  • Tickets: Aan de balie of via onderstaande button

Deze voorstelling is onderdeel van het Peutertheater Festival, dat Bibliotheek Rotterdam organiseert in samenwerking met Theater Zuidplein.

Foto: Moon Saris