Peutertheater Festival: Agent en Boef (3+) (VOL)

Van 15:00 tot 15:45 | Centrale Bibliotheek | peutertheaterfestival

Peutertheater Festival: Agent en Boef (3+) (VOL)

17 Feb

Boef woont in de gevangenis bij Agent. Dat vindt Agent gezellig. Er is maar één probleem: soms ontsnapt Boef. Kan Agent Boef ook dit keer weer vangen?

Agent en Boef is een stoute, slimme voorstelling door Toren van Geluid, gebaseerd op de bekroonde prentenboeken van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer. Met slapstick, cartooneske beelden en meeslepende muziek, en: voor iedereen die van spelletjes houdt. Na afloop: Kom Politiehond aaien of nakletsen met Agent! En wie durft er met Boef op de foto?

Op de foto met Boef
Na de voorstelling kun je Politiehond aaien of nakletsen met Agent. Enne... durf jij met Boef op de foto?

• Locatie: Centrale Bibliotheek, Bibliotheektheater
  • Toegang: Bibliotheekleden € 7,50, niet-leden € 10
  • Tickets: Aan de balie of via onderstaande button

Deze voorstelling is onderdeel van het Peutertheater Festival, dat Bibliotheek Rotterdam organiseert in samenwerking met Theater Zuidplein.