Nationale Voorleesdagen: Voorleesontbijt in Feijenoord

Van 09:00 tot 10:00 | Feijenoord | Gratis, Kaartverkoop, Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen: Voorleesontbijt in Feijenoord

23 Jan

Een gezellige ochtend met het verhaal Een huis voor Harry en een heerlijk ontbijtje.

Het is weer tijd voor de Nationale Voorleesdagen. Daarom organiseert Bibliotheek Feijenoord op 23 januari een gezellig voorleesontbijt. Kinderen van nul tot zes jaar zijn van harte welkom om te genieten van een heerlijk ontbijtje. Ook de ouders mogen meekomen. Tijdens het ontbijt luister je naar het verhaal van Een huis voor Harry, het Prentenboek van het Jaar 2019. Het belooft een gezellige ochtend te worden.

Miss Miauw
Nog een tip: in de middag is er een leuke theatervoorstelling waar je naartoe kunt: Miss Miauw. Tijdens deze voorstelling ga je mee op avontuur met Miss Miauw en ontdek je het mooie verhaal uit het boek Een huis voor Harry. Let op: voor deze voorstelling heb je een apart ticket nodig.

Toegang Voorleesontbijt: Gratis voor bibliotheekleden, € 2,50 voor niet-leden.
Aanmelden: Wil je met een groep komen? Bel dan even naar de vestiging Feijenoord: 010 281 6365. Wil je als losse bezoeker komen? Dan kun je via onderstaande button of aan de balie van de bibliotheek in Feijenoord een kaartje kopen.