Jeugdtheater: Miss Miauw (2+)

Van 14:30 tot 15:30 | Rozenburg | Gratis, Kaartverkoop, Nationale Voorleesdagen

Jeugdtheater: Miss Miauw (2+)

30 Jan

Ga mee op avontuur met Miss Miauw, en ontdek het mooie verhaal uit Een huis voor Harry.

Vertelster Charlotte de Lange en haar poes Miss Miauw zijn op weg naar een poezenwedstrijd waar Miss Miauw goede sier hoopt te maken. Maar onderweg raken Charlotte en Miss Miauw zo in de ban van het boek Een huis voor Harry dat ze de poezenwedstrijd helemaal vergeten.

Verteltheater en poppenspel
Miss Miauw is een combinatie van verteltheater en poppenspel, waarbij met behulp van een flanelbord met grote illustraties en poppen allerlei elementen uit Een huis voor Harry van Leo Timmers tot leven worden gewekt. Charlotte de Lange betrekt het publiek bij haar verhaal, en ondersteunt de voorstelling met mooie muziek.

• Leeftijd: 2+
  • Toegang: Gratis voor bibliotheekleden, € 2,50 voor niet-leden. Je kunt je aanmelden bij de balie van Bibliotheek Rozenburg of via onderstaande button.