Kerstspektakel: All You Need Is Kerst

Van 14:30 tot 16:00 | IJsselmonde | Kaartverkoop, Kerst

Kerstspektakel: All You Need Is Kerst

22 Dec

All You Need Is Kerst: een muzikaal kerstspektakel op Zuid.

Zit je op kerstavond altijd voor de tv met de zakdoeken klaar voor al die mooie liefdesherenigingen? Zwijmel je weg bij nostalgische kerstliedjes en videoboodschappen? Dit jaar kun je live in het publiek aanwezig zijn bij All You Need Is Kerst, een hartverwarmende, muzikale show waarin verschillende gasten hun kerstwens met je delen.

Rotterdamse versie van Het meisje met de zwavelstokjes
Theatergroep Mangrove, Islemunda en Bibliotheek IJsselmonde presenteren een eigentijdse en vooral Rotterdamse bewerking van Het meisje met de zwavelstokjes, speciaal voor iedereen die van kerst houdt. Het is een bijzondere samenwerking met professionele acteurs, kinderen en amateurspelers uit IJsselmonde en omgeving.

Zet de datum in je agenda, leg alvast je mooiste kerstoutfit klaar en tel de dagen af tot All You Need Is Kerst!

• Toegang: € 10,- voor bibliotheekleden, € 15,- voor niet-leden
  • Aanmelden: Via onderstaande button of aan de balie van de bibliotheek
  • Leeftijd: 12+