Jeugdtheater: Een huis voor Harry (2+)

Van 14:30 tot 15:05 | Overschie | Gratis, Jeugd, Kaartverkoop, Nationale Voorleesdagen

Jeugdtheater: Een huis voor Harry (2+)

30 Jan

Harry is een tevreden huiskat die graag binnen is. Maar door een ontmoeting met vlinder Vera wil hij op avontuur.

In deze intieme voorstelling zien we Harry, een tevreden huiskat die graag binnen is. Het huis is groot genoeg en Harry heeft niet zo veel nodig. Maar wist je dat er maar één vlinder nodig is om dat te vergeten?

Het grote (on)bekende
Het Kleine Theater neemt de kinderen mee in dit kleine avontuur over het grote (on)bekende. Over het uitslaan van je vleugels. Over terechtkomen op je pootjes. Over zien wat je eerder niet zag. Een huis voor Harry door Leo Timmers is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2019. Dit prentenboek staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen van 2019.

Toegang: Gratis voor bibliotheekleden, € 2,50 voor niet-leden
Tickets: Aan de balie of via onderstaande button