Kijken en knutselen: Het ongelooflijke verhaal van de Mega Grote Peer (6+)

Van 13:00 tot 15:30 | IJsselmonde | jeugd, knutselen

Kijken en knutselen: Het ongelooflijke verhaal van de Mega Grote Peer (6+)

17 Okt

Kom voorafgaand aan de animatiefilm Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer gezellig knutselen in de activiteitenruimte van de bibliotheek.

Deze leuke animatiefilm is naar het gelijknamige geïllustreerde kinderboek van Jakob Martin Strid met regie van Amalie Næsby Fick, Jørgen Lerdam en Philip Einstein Lipski.

In het fris en fruitige ‘Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer,’ leven mens en dier zorgeloos samen. Zo kan het gebeuren dat de vriendelijke mensenburgemeester JB plotseling verdwijnt na een avondje dobbelen bij olifantje Sebastiaan en poes Mitcho. In Solby, een klein en vredig havenstadje, is het leven goed voor Mitcho en Sebastiaan. Tot de dag dat ze een fles in de zee vinden met daarin een mysterieuze boodschap. De fles is gestuurd door de burgemeester die al een jaar vermist wordt.

JB is aangespoeld op een eiland dat bekendstaat als Het Mysterieuze Eiland, en uit een bijgeleverd zaadje groeit de volgende dag het kolossale stuk fruit uit de filmtitel. Met hulp van een professor verandert de megapeer in een huis, en na een verrukkelijke achtervolgingsscène met brandweerauto, rijdende badkuip, rondvliegende watermeloenen en de peer in kwestie zelfs in een boot (zien is geloven), waarmee het redden van de gestrande burgemeester kan beginnen.

  • Toegang: Knutselen gratis, film € 3,00
  • Tickets: Kaartjes zijn verkrijgbaar in de foyer van islemunda of via www.islemunda.nl
  • Tijden: Het knutselen begint om 13:00 uur en de film om 14:00 uur