Rotterdam

Behaal een internationaal erkend Engels taalcertificaat met de British Council!

Een excellente beheersing van de Engelse taal wordt steeds belangrijker; niet alleen voor studie maar ook voor het werk. De British Council in Nederland biedt de mogelijkheid om een internationaal erkend certificaat te behalen om daarmee je taalniveau aan te tonen. Vooral de Cambridge English Language Assessment certificaten erg populair. Voor organisaties die het niveau van het Engels willen meten is de Aptis test een flexibele keuze.

Om je goed voor te bereiden op de examens kun je gebruik maken van de leerwebsites van de British Council en de vele leermiddelen en boeken die via de bibliotheek te leen zijn. Geef je de voorkeur aan klassikaal onderricht?
Dan kun je in het Verenigd Koninkrijk opleidingen volgen bij een door de British geaccrediteerd opleidingsinstituut of bijvoorbeeld bij Masterclass English Language Academy in Rotterdam.

Korting op lidmaatschap!

British Council student en interesse in een lidmaatschap van de Bibliotheek Rotterdam? Op vertoon van een door de British Council verstrekt bewijs, krijg je een basisjaarabonnement voor €25,- in plaats van €42!