Zelf DJ zijn, een mooie presentatie leren maken of het beste halen uit je iPad of digitale camera? Dat kan bij de Bibliotheek! Onze gratis online cursussen kun je volgen waar en wanneer je maar wilt.           

De Bibliotheek biedt in samenwerking met de HEMA academie drie pakketten aan: Vrije tijd, ICT en Sociale vaardigheden/social media. Je mag hier één pakket van kiezen. In het pakket Vrije tijd kun je bijvoorbeeld alles leren over wijn of digitale fotografie. Bij ICT leer je onder andere werken met Excel en PowerPoint. Instagram en Timemanagement zijn enkele van de cursussen die bij Sociale vaardigheden/social media horen.

Je kunt de cursussen alleen volgen als je lid van de Bibliotheek bent. De cursussen zijn een jaar beschikbaar en worden tijdens dat jaar ook nog ververst. Nog geen lid maar wel geïnteresseerd in de cursussen? Ga dan naar de Bibliotheek Rotterdam en schrijf je in!

Hoe werkt het?

Op de website vind je meer informatie over de pakketten en cursussen. Daar wordt ook uitgelegd hoe je met je bibliotheekpas direct met de cursussen aan de slag kunt. Veel leerplezier en succes!