Alles is kunst-festival

Van 13:00 tot 16:00 | Centrale Bibliotheek | Gratis, Jeugd, Voorjaarsvakantie

Alles is kunst-festival

04 Maa

Tijdens dit leuke kunstfestival voor kinderen (4-12 jaar) komen alle vormen van kunst aan bod, zoals beeldende kunst, theater, dans, zang en schrijven.

Picasso zei: ‘Ieder kind is een kunstenaar’. En wij zijn het daar helemaal mee eens. Kom op zondag 4 maart in aanraking met allerlei verschillende vormen van kunst. Van beeldende kunst tot theater, dans, muziek, schrijven en illustreren. Tijdens deze middag kunnen kinderen verschillende workshops volgen, waardoor ze meerdere kunstvormen uit kunnen proberen. Kunst is belangrijk voor kinderen. Zo leren ze hun eigen ideeën vormen, creatief bezig te zijn en zien ze met eigen ogen wat verschillende culturele instellingen in Rotterdam te bieden hebben. Denk aan: Hofplein Rotterdam, Dansschool FUSE, Codarts, CinemaBioscoop, Huisvanlies, Villa Zebra, Studio MAKY, De Cultuurschool en Pieter Koolwijk.

Toegang is gratis, waardoor kinderen uit heel Rotterdam de kans krijgen om zich een kunstenaar te voelen.

• Locatie: De workshops vinden plaats op de begane grond: in de hal, bij Muziekweb, het Bibliotheektheater, de foyer en de zaaltjes in de foyer.
  • Toegang: Gratis, maar haal wel tickets bij de speciale festivalbalie op de dag zelf.
  • Tijd: 13:00-16:00 uur

Deze activiteit is georganiseerd door Uitgeverij Lemniscaat in samenwerking met Bibliotheek Rotterdam.