Peutertheater Festival: Fiep heeft haast (2+)

Van 12 februari 2020 15:00 tot 12 februari 2020 15:40

Supersnelle, knotsgekke voorstelling over druk druk druk zijn, het verkeer, van A naar Beter willen en… tijd nemen om iets werkelijk te zien. Met illustraties van Fiep Westendorp!

2-ater Producties en SPEELbos sloegen de handen ineen. In samenwerking met Fiep Westendorp BV komen ze met een beeldende voorstelling rondom het thema vervoer waarin de illustraties van Fiep Westendorp leidraad zijn.

Sanne Zweije (van SPEELbos) maakt grappige, hartverwarmende voorstellingen. Haar stijl is fysiek en beeldend. Het gevoel is speels, vrij, origineel en lief. Het fundament van haar voorstellingen is gestoeld op een belangrijke waarde, die altijd voelbaar en soms even zichtbaar is.

Extra in de foyer: Haast je langzaam over het zebrapad naar huis. Kijk goed om je heen en vind de verborgen voertuigen!

Er is ook een voorstelling om 10:30 uur.

• Toegang: €7,50 leden/€10,- niet leden
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
  • Tickets: aan de balie of via de button
  • Door: Sanne Zweije (van SPEELbos)

Beeld: Fiep Westendorp

Deze voorstelling is onderdeel van het Peutertheater Festival dat wij samen met Theater Zuidplein organiseren van 5 tot en met 16 februari 2020.

Woensdag 12 februari 2020