Bibliotheektheater

Een sfeervol, intiem theater met goede akoestiek. Geschikt voor presentaties, kleinschalige congressen, colleges en culturele evenementen.

Zicht vanaf het balkon

Zicht achterin de zaal

Interviewsetting vanaf de zijkant

Foyer voor inloop, pauze en/of borrelmoment

Theaterfoyer met eigen entree

Plattegrond van het theater

Zaalverhuur in coronatijd

  • Individuen: het Bibliotheektheater biedt plek aan maximaal 36 personen (solo) op 1,5 meter.
  • Huishoudens: zodra de gasten per huishouden komen (per twee, drie of vier personen), loopt dit aantal iets op.

Iedere bijeenkomst in coronatijd is een puzzel en vraagt om maatwerk. Neem daarom gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De faciliteiten, tarieven en cateringmogelijkheden blijven ongewijzigd en vind je hieronder op deze pagina. Wel heeft onze huiscateraar Bistrobar Binnenrotte uiteraard ook de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen voor wat betreft de catering.

Bekijk hier nog aanvullende informatie over zaalverhuur in coronatijd. Het protocol met de maatregelen en huisregels op de dag zelf bespreken we met de aanvrager, zodra de reservering definitief is gemaakt.

Contact

Neem contact met ons op via het intakeformulier of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (omdat we thuiswerken zijn we goed bereikbaar via de mail). Wil je graag gebeld worden? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In het kort

  • Maximaal 174 personen (vaste opstelling). Beneden 149 zitplekken en op het balkon 25 zitplekken

  • Tot 4 rolstoelplekken beschikbaar (afhankelijk van de grootte van de rolstoelen)

  • Netto speelvlak: 10m x 6m

  • Huur is inclusief 1 technicus, projector, scherm en geluidsversterking. Houd rekening met extra technische kosten bij een muziek- en/of theatervoorstelling

  • Huur is inclusief theaterfoyer met eigen entree (draaideur)

  • Meer weten over de mogelijkeden van het theater? Bekijk hier de algemene gegevens, technische en logistieke faciliteiten en aandachtspunten voor aanleveren presentaties

Tarieven

Het Bibliotheektheater is voor één of twee dagdelen te boeken. De prijzen zijn exclusief btw.

Werkdag

€750,- / €1.380,-

Weekend

€970,- / €1.840,- 

Catering

Catering is bij te boeken op aanvraag. We werken uitsluitend samen met onze huiscateraar Bistrobar Binnenrotte. Bekijk hier het assortiment. 

Intakeformulier

Heb je interesse in het Bibliotheektheater? Vul dan het intakeformulier in. We nemen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 3 werkdagen, contact op. 

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Specialisten Verhuur Janina en Roos via 010 - 281 61 68 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.