E-books

Wil je 24/7 de nieuwste boeken kunnen lezen zonder rekening te houden met openingstijden? Dat kan met een Plus- of Basisabonnement van Bibliotheek Rotterdam. Er zijn ruim 28.000 boeken beschikbaar voor jong en oud. Of je nu houdt van de klassiekers uit de literatuur, een streekroman, een boek voor je kinderen of een boek over je nieuwste hobby, je vindt het allemaal bij de online bibliotheek

Je leent:

• tot 10 e-books tegelijkertijd;

• e-books voor op je smartphone, e-reader, pc of laptop;

• tot drie weken lang, daarna kun je de e-books niet meer openen.

E-books voor kinderen

Ook voor jeugd en jongeren zijn er genoeg e-books. Op de website van de online bibliotheek worden de e-books gesoreerd op leeftijd. Er zijn ook informatieve e-books beschikbaar. Ideaal voor het voorbereiden van een werkstuk of spreekbeurt.

Hulp bij het lenen van e-books

Hoe je een e-book downloadt hangt af van het apparaat waarop je wil gaan lezen. Op onze pagina Hulp bij het lenen van e-books lees je hier meer over en vind je veelgestelde vragen.