Leopoldzaal

Een simpele, lichte ruimte, aangrenzend aan de Theaterfoyer op de begane grond. Geschikt als spreekruimte of voor kleine vergadergroepen.

Vergaderopstelling tot maximaal 12 personen

Theateropstelling tot maximaal 20 personen

Zaalhuur in coronatijd

De Leopoldzaal biedt ruimte aan 4 personen in vergaderopstelling op 1,5 meter. Iedere bijeenkomst in coronatijd is een puzzel en vraagt om maatwerk. Neem daarom gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De faciliteiten en cateringmogelijkheden blijven ongewijzigd en vind je hieronder op deze pagina. Wel heeft onze cateraar Bistrobar Binnenrotte uiteraard ook de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen voor wat betreft de catering.

Zolang de 1,5 metermaatregel geldt kunnen wij 15% geven op het reguliere tarief.

Bekijk hier nog aanvullende informatie over zaalverhuur in coronatijd.

Contact

Neem contact met ons op via het intakeformulier of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (omdat we thuiswerken zijn we goed bereikbaar via de mail). Wil je graag gebeld worden? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In het kort 

  • Vergaderopstelling (maximaal 12 personen), theateropstelling (maximaal 20 personen)

  • LCD-scherm met pc en geluid

  • Eigen laptop aansluiten is mogelijk (HDMI- en VGA-kabel aanwezig)

  • 1 flipover met stiften

Tarieven

De Leopoldzaal is voor één of twee dagdelen te boeken. De prijzen zijn exclusief btw.

Werkdag

€160,- / €300,-

Weekend

€210,- / €390,-

Catering

Catering is bij te boeken op aanvraag. We werken uitsluitend samen met onze huiscateraar Bistrobar Binnenrotte. Bekijk hier het assortiment.

Intakeformulier

Heb je interesse in de Leopoldzaal? Vul dan het intakeformulier in. We nemen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 3 werkdagen, contact op.

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Specialisten Verhuur Janina en Roos via 010 - 281 61 68 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.