Contact zaalverhuur

Contact

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Specialisten Verhuur Roos en Janina. Bij iedere aanvraag vragen we je ook om het intakeformulier in te vullen van de zaal, zodat we meteen alle informatie hebben om je aanvraag goed te kunnen regelen. Wij nemen iedere aanvraag serieus in behandeling en vinden het belangrijk om van iedere bijeenkomst, groot of klein, een succes te maken.

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • 06-10554656

Lees meer: Contact zaalverhuur

Arrangementen

Arrangementen

Naast de verhuur van onze zalen voor workshops, vergaderingen of lezingen, willen we je ook de mogelijkheid bieden voor speciale arrangementen. Deze arrangementen vind je hieronder op deze pagina.

Congressen met subruimtes

Het Bibliotheektheater op de begane grond is uitermate geschikt voor congressen en conferenties. Daarnaast beschikken we over diverse vergader- en workshopruimtes die kunnen dienen als subruimte voor break-out sessies tijdens een congres of conferentie. We hebben diverse mogelijkheden en denken hierin graag mee.

Standaard faciliteiten

 • Eigen entree met draaideur in de foyer;

 • Bibliotheektheater als plenaire ruimte (tot 174 personen);

 • Alle subruimtes zijn voorzien van presentatiemogelijkheid in de vorm van een beamer met scherm of LCD-scherm;

 • Alle subruimtes zijn voorzien van een flipover met stiften;

 • Workshopleider/sprekers krijgen op de dag zelf een presenter/klikker om door te kunnen klikken naar de volgende slide;

 • Wifi in alle zalen is aanwezig.

Kleine congressen

Voor kleine congressen hebben we geschikte subruimtes die nabij de foyer liggen. Hierdoor vindt het hele congres op de begane grond plaats.

10% korting op de subruimtes

Capaciteit

 • Maximaal 100 personen plenair

 • Tussen 10 en 20 personen per subruimte (afhankelijk van opstelling)

3 subruimtes

Het bibliotheektheater en de foyer kunnen eventueel als 4e en 5e workshopruimte gebruikt worden.

Middelgrote congressen

Voor middelgrote congressen met bijvoorbeeld vijf workshopruimtes hebben we mogelijkheden, waarbij we ook ruimtes in de bibliotheek gebruiken.

 15% korting op de subruimtes

Capaciteit

 • Maximaal 150 personen plenair

 • Tussen 10 en 50 personen per subruimte (afhankelijk van opstelling)

4 tot 5 subruimtes

Grote congressen

Voor grote congressen met bijvoorbeeld zeven tot acht workshopruimtes. Met zalen op verschillende locaties in de bibliotheek.

20% korting op de subruimtes

Capaciteit

 • Maximaal 174 personen plenair

 • Tussen 10 en 50 personen per subruimte (afhankelijk van opstelling)

6 tot 8 subruimtes

Interesse?

Heb je interesse in het organiseren van een congres met uitwijkmogelijkheid? Vul dan het intakeformulier in van het Bibliotheektheater, waarbij je de subzalen aanvinkt. Wij nemen vervolgens binnen drie werkdagen (maar in principe zo snel mogelijk) contact met je op.

Lees meer: Arrangementen

Livestream - verhuur

Livestream

Het Bibliotheektheater op de begane grond is uitermate geschikt om te huren voor digitale evenementen. De specialisten Verhuur denken hierin graag met je mee. De livestream is mogelijk met publiek in het theater, maar is ook uitermate geschikt zonder publiek in het theater. Hieronder lichten we de verschillende mogelijkheden toe en vind je de drie pakketten met bijbehorende tarieven.

Mogelijkheden voor digitale evenementen

 • Optie 1: een hybride evenement

  Een hybride evenement is een combinatie van een fysiek evenement met publiek in de zaal en een digitaal evenement met online kijkers.

 • Optie 2: een livestream zonder publiek

  Ook kunnen we uiteraard livestreamen zonder publiek in de zaal. Hierbij kunnen we bijvoorbeeld ook de camerarichting veranderen, zodat we filmen met de rode theaterstoelen in de rug.

 • Optie 3: opname (eventueel met nabewerking)

  Ook kunnen we een evenement, lezing of bijeenkomst opnemen, zonder dat er direct wordt gestreamd. Hierbij is het mogelijk om de programma-onderdelen ook los op te nemen. De nabewerking kan gedaan worden door onze technici tegen meerkosten of door de eigen organisatie zelf.

zaalverhuur

Lees meer: Livestream - verhuur

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.