Concertagenda juli

27 juni 2018

Concertagenda juli

Heb je een concert aangekondigd gezien op onze vierde verdieping of ons Muziekwebplein, maar weet je niet meer hoe laat of waar het is? Kijk dan in de concertagenda. Kijk deze maand ook op de website van North Sea Jazz en ontdek op welke plekken je muziek tegenkomt. www.northsearoundtown.nl!

14:00

Salsa All-Star band Marcando en Maite Hontelé treden op bij de Kunsthal in het Museumpark.

19:00

Cinema vocaal: Koor Hemelsbreed, dagkoor Animo, Koor Fortissimo en een orkest o.l.v. Alejandro Oroczo laten filmmuziek horen in de Open Hof in Ommoord, Hesseplaats 441.

20:00

Sinfonia Rotterdam geeft weer een gratis openlucht concert in de Leuvehaven, naast het Maritiem Museum. M.m.v. Eric Vloeimans (trompet), Pelle van Esch (bastrombone), Shantykoor ‘De Hoeksche Waard’ en M. (spoken word).

12:45

Anton Doornhein (organist van de St. Dominicuskerk in Rotterdam) bespeelt het/de orgel(s) van de Laurenskerk tijdens een gratis lunchconcert.

21:00

De soul en gospellegende Mavis Stapels treedt op in TR Schouwburg.

20:00

Eric Koevoets bespeelt het orgel van de Lambertuskerk en daarna bespeelt Wouter van der Wilt het orgel van de Hoflaankerk. Ze spelen werken van Bach, Mozart, Pierné en Rachmaninov.

15:00

Ensemble Windstreken presenteert ‘Folies’ in de Laurenskerk, een mix van jazz met wereldse en zelfs middeleeuwse muziekstijlen

10:30

Jazzworkshops en een filmconcert in TR Schouwburg voor kinderen en drie concerten op het Schouwburgplein die ook voor volwassenen leuk zijn (Sham Septet, Jazz Juniors en Delft Junior Bigband).

14:00

Convoi Exceptional & New Cool Collective treden op bij de Kunsthal in het Museumpark.

12:45

Geerten van de Wetering (organist van de Kloosterkerk in Den Haag) bespeelt het/de orgel(s) van de Laurenskerk tijdens een gratis lunchconcert.

14:00

Maya Christina & ZUCO 103 treden op bij de Kunsthal in het Museumpark.

12:45

Hayo Boerema (vaste organist van de Laurenskerk) bespeelt het/de orgel(s) van de Laurenskerk tijdens een gratis lunchconcert.

20:00

Een gitaarduo (Benjamin & Mischa Cok) en een beiaardduo (Richard de Waardt & Dina Verheyden) brengen Flamenco & Bells in de tuin van het stadhuis. Gratis, maar reserveren is verplicht.

13:00

Er staat een jukebox op het Grotekerkplein die in verbinding staat met het carillon van de Laurenskerk dat deze dag wordt bespeeld door onze stadsbeiaardier Richard de Waardt. Verzoekjes kun je ook alvast mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

16:00

Klaas Stok (hoofdprijzen improvisatie- en interpretatieconcoursen) bespeelt het/de orgel(s) van de Laurenskerk.

14:00

MC JR & Th'Acquisition & Gallowstreet treden op bij de Kunsthal in het Museumpark.

12:45

Marcel van Westen (organist van de St. Severin in Aken en van kamerorkest TY) bespeelt het/de orgel(s) van de Laurenskerk tijdens een gratis lunchconcert.

16:00

Jan Jansen (de vader van Janine Jansen) bespeelt het/de orgel(s) van de Laurenskerk.

14:00

Lady Shaynah & Kuenta I Tambu treden op bij de Kunsthal in het Museumpark.

12:45

Egor Kolesov bespeelt het/de orgel(s) van de Laurenskerk tijdens een gratis lunchconcert.

CA Mulder

1000 Resterende tekens